VERHUIZEN VAN GROOT NAAR KLEINER, DAT WORDT SENIORENVERHUIZING GENOEMD.

Je gaat verhuizen en gaat wonen in een nieuwe woning die kleiner is dan de huidige woning. Dat gebeurd dagelijks met uiteenlopende redenen. Het wordt seniorenverhuizing genoemd maar het heeft in de praktijk geen directe relatie met leeftijd van de opdrachtgevers. Zo zien wij vaak mensen die verhuizen van een gezinswoning naar een appartement of mensen die juist vanuit een appartement in een zorgcentrum gaan wonen of in een verpleeghuis. Dit type verhuizing wijkt een beetje af van “normaal” verhuizen doordat er eigenlijk altijd spullen in de grotere woning moeten achterblijven waar mensen vaak geen directe oplossing voor

kennen.

 

NA HET OVERHUIZEN IS ER NOG STEEDS DE OUDE WONING DIE LEEG OPGELEVERD MOET WORDEN, HOE WERKT DAT DAN?

Omdat Woningontruiming Midden Nederland twee dingen tegelijk kan regelen heb je flink efficiëntie voordeel in tijd en ook financieel. Je hoeft niet een verhuisbedrijf  te laten komen om alles te regelen. Je hebt zelf verder geen omkijken naar afval of afvoer van restanten. Woningontruiming Midden Nederland  heeft alles in één hand. Op de dag van de verhuizing plaatsen wij materieel voor afvoer van te recyclen boedelrestanten op het oude adres.

 

Als we alle spullen naar het nieuwe adres hebben gebracht kunnen wij gelijk met de ontruiming beginnen in de oude woning.

Contact opnemen

Heeft u behoefte aan een persoonlijk advies.

Wilt u meer weten over onze dienstverlening? We staan u graag te woord via de telefoon.