Werkwijze

 

Woningontruiming Ruttenberg midden Nederland verwijdert alle meubels en overige inboedel uit de woning, waarbij wij zeker stilstaan bij het hergebruik en we veel gebruik maken van goede doelen en recyclebedrijven.

Alle vloerdelen zoals tapijt, zeil, laminaat en tegelvloeren wordt op zorgvuldige en professionele wijze gedemonteerd en verwijderd.

Alle muren en plafonds worden ontdaan van spijkers, schroeven en pluggen, tevens maken we alle boorgaatjes dicht met verschillende kleuren muurvullers.

Alle elektrapunten worden voorzien van veiligheid kroonsteentjes, gas aansluiting wordt netjes afgesloten.

Wij bespreken altijd samen met de opdrachtgever alle werkzaamheden zoals meer werk; denk aan herstelwerkzaamheden, schilderwerk, terug hangen van deuren of de hele tuin of garage opruimen.

Als de hele woning leeg is maken wij hem altijd netjes schoon zoals stofzuigen, keuken en badkamer worden netjes schoongemaakt.

Wij werken veel voor woningbouwverenigingen en wooncorporaties en wij nemen daarom altijd hun voorwaarden over met betrekking tot het ontruimen van een woning, zo bent u er altijd zeker van dat de woning met 100% opgeleverd kan worden.

Wanneer u dat wilt kunnen wij bij de voor en eindinspectie aanwezig zijn met de verhuurder of makelaar.

Woningontruiming Ruttenberg midden Nederland biedt u een totaal pakket voor een geslaagde woningontruiming.

Wilt u meer weten vraag een offerte bij ons aan en wij komen vrijblijvend bij u kijken in de woning of bedrijfspand en binnen 24 uur heeft u een offerte op maat.